Easy Home Test


 

 

Historie

Easy Home Test is onderdeel van Imhotep Medical
Products B.V.

Imhotep Medical Products B.V. is de pioneer in het produceren van thuistesten. Al sinds 2003 maakt Imhotep professionele testen, die gebruikt worden in ziekenhuizen, geschikt voor de thuismarkt.

 

Lees verder

Over Easy Home Test

Easy Home Test biedt een compleet en uniek assortiment aan zelftesten die geschikt zijn voor de thuismarkt. Alle testen zijn zeer betrouwbaar, CE-gecertificeerd voor de thuismarkt en voorzien van een bijsluiter waarop stap voor stap wordt uitgelegd hoe de test is uit te voeren. De uitslag is al binnen enkele minuten af te lezen.

 

Easy Home Test is net zo betrouwbaar als een test bij de dokter, maar de test kan thuis in alle privacy worden uitgevoerd. Afhankelijk van de uitslag en/of klachten aanhouden is het raadzaam om contact op te nemen met uw huisarts om zo een verder behandelplan te bepalen.

Betrouwbaarheid

Easy Home Test is net zo betrouwbaar als een test bij de dokter. De betrouwbaarheid van de testen wordt bepaald door de sensitiviteit en specificiteit.

Naast deze factoren is er bij thuistesten nog een derde factor die de betrouwbaarheid van de test bepaald en dat is een lekenstudie.


Lees verder

Bestel hier uw thuistest


Ook verkrijgbaar bij