Historie

Easy Home Test is onderdeel van Imhotep Medical Products B.V.

Imhotep Medical Products B.V. is de pioneer in het produceren van thuistesten. Al sinds 2003 maakt Imhotep professionele testen, die gebruikt worden in ziekenhuizen, geschikt voor de thuismarkt.

Ontwikkeling

In de ontwikkeling van het Easy Home Test assortiment heeft Imhotep altijd nauw samengewerkt met artsen, klinisch chemici en belangenorganisaties. Het mooiste voorbeeld daarvan is de samenwerking met de Nierstichting Nederland. In samenwerking met Imhotep Medical Products B.V. heeft de Nierstichting Nederland in 2006 een bevolkingsonderzoek opgezet naar verborgen nierschade. Dit onderzoek is uitgegroeid tot het grootste bevolkingsonderzoek ooit in Nederland met meer dan 1,2 miljoen aangevraagde testen. Uit dit onderzoek is ook de Easy Home Test Blaasontsteking & Urineweginfectie test ontstaan die naast een blaasontsteking ook test op (verborgen) nierschade.

Toekomst

Imhotep Medical Products B.V. kijkt constant naar de mogelijkheden om nieuwe professionele testen geschikt te maken en te ontwikkelen voor thuisgebruik. Door de jaren heen zijn er steeds meer testen toegevoegd aan het assortiment. Op dit moment bestaat het Easy Home Test assortiment uit 13 testen, met als laatste toevoeging de unieke Easy Home Test Lyme-Tekenbeet die niet de teek maar daadwerkelijk het eigen bloed test op besmetting met de Borrelia bacterie.


Om de hoge kwaliteit van de thuistesten te kunnen waarborgen zijn de producten CE gecertificeerd volgens de IVDD 98/79/EC wetgeving voor zelf diagnostica die speciale kwaliteitseisen stelt aan testen voor thuisgebruik.

Kwaliteit

Door een constante ontwikkeling van thuistesten binnen Imhotep Medical Products B.V. en kijkend naar de vragen vanuit de consumentenmarkt streven wij ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit producten en services te leveren om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van de gezondheid en gemoedstoestand van u, de eindgebruiker.

Bestel hier uw thuistest


Ook verkrijgbaar bij